• kontakt@psykologfarstad.no
  • Tistedalsgata 11, 1772 Halden

OM OSS

 FREDRIK FARSTAD

Spesialist i klinisk nevropsykologi

Nevropsykologisk klinikk drives av Fredrik Farstad, spesialist i klinisk nevropsykologi. En spesialist i klinisk nevropsykologi har seks års grunnutdanning i psykologi fra universitet og har etter dette fem års spesialisering i nevropsykologi.

Spesialistutdannelsen innebærer kurs og egenstudier innenfor nevrovitenskapelige fag, arbeidserfaring med barn og voksne ved avdelinger som har nevrofaglig fokus, veiledning, samt skriftlig arbeid (spesialistoppgave).


HER FINNER DU OSS

Klinikken er lokalisert i en kontorbygning ved Norske skog Saugbrugs i Halden. Når du kjører forbi Halden videregående skole avdeling Porsnes, vil du etter 100 meter få en innkjøring på høyre side til kontorbygningen ved Norske skog Saugbrugs. Det er skiltet ved veien og god tilgang på gratis parkeringsplasser. Ankommer man med tog er det 15 minutters gange langs elven Tista. For klienter som kommer fra andre steder i landet vil klinikken være behjelpelig med informasjon om reise, samt hotell som vi har avtale med.

Adresse: Tistedalsgata 11, 1772 Halden


Det finnes omkring 281 spesialister i klinisk nevropsykologi i Norge i dag.

KOM I KONTAKT MED EN NEVROPSYKOLOG

JA TAKK! JEG ØNSKER MER INFORMASJON

Det er dessverre litt begrenset kapasitet for å ta i mot telefonhenvendelser. Send oss en melding så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig via epost.

INSTANSER

INSTANSER VI JOBBER MED

Nevropsykologisk klinikk er en privatklinikk som tilbyr spesialistutredninger for det offentlige og private virksomheter.

©2018 Nevropsykologisk klinikk | Tistedalsgata 11 - 1772 Halden | Logg inn | Personvern | Levert av: iNcaMedia | Made with ❤ in Norway.